Castellano Valencià

Òbriga el seu comerç a elda y descubra todas las ventajas que le puede ofrecer

Oferta Comercial

ELDA, CIUTAT DE COMPRES

Elda oferix un gran aparador, amb una una rica, completa i variada oferta comercial, que situa a la ciutat com a capçalera de comerç de la comarca alacantina del Mig Vinalopó.

La ciutat comprén tots els formats i sectors comercials, amb un comerç urbà que es caracteritza per la seua qualitat, la seua proximitat i una atenció entorn, que compta amb àmplies zones per a caminar, parkigs públics i números servicis a peu de carrer; amb botigues especialitzades, franquícies, supermercados... la ciutat compta amb tot el que és necessari per a disfrutar del perfecte dia de compres.

Varietat a què cal sumar l'excel·lència dels mercats municipals. El Mercat Central d'Elda i el Mercat de San Francisco de Sals, gaudixen d'una extraordinària oferta en productes frescos, on destaquen les carns, el peix fresc provinent de les principals llotges de la província, la fruita més cuidada i totes les especializades necessàries per a enriquir la taula del públic més exigent.

Junt amb el comerç urbà i els mercats municipals els mercats ambulants municipals (Mare de Déu del Cap i San Francisco) concentren una gran activitat comercial, que s'enriquix especialment amb l'obligada ciuta setmanal que suposa acudir els dimarts i els dissabtes als mateixos, per a comprar i disfrutar de totes les novetats que oferixen.

Singularment i recolzant l'activitat turística de la ciutat, derivat de la tradició en la indústria de calçat de qualitat, Elda oferix les seues Rutes Outlet del Calçat; amb un important grup d'establiments on es pot comprar sobretot calçat de dona, de gran qualitat a preus molt interessants.

A més anualment Elda, compta amb la celebració de grans esdeveniments comercials, entre els que destaca el desenrotllament de Mercats temàtics, com la Fira de Comerç Medieval d'Elda, que es pot disfrutar anualment durant el cap de setmana de Diumenge de Rams, el mercat ambulant organitzat durant les de Festes de Moros i Cristians "El Zoco" la Fira de Comerç d'Elda FIRELDA, que es convoca la primera setmana de juny, o la històrica "Feria de la Purísima".

Tota l'actualitat comercial de la ciutat es pot consultar en el Portal del Comerciant d'Elda, un servici que la Regidoria de Comerç d'Elda oferix a través de l'Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC).